Wil je een echte unieke ervaring tijdens jullie volgende bedrijfsuitje of groepsuitje? Dan kan ik je Niets Is Wat Het Lijkt! van harte aanbevelen. Het is een geweldig teamspel die door Liz Events op locatie wordt georganiseerd. Een unieke combinatie tussen een Escape Room meets 'Wie is de Mol', speciaal voor grote groepen.


Bij aankomst werden we hartelijk ontvangen door het team van Liz Events. Het industriële kantoorgebouw, was de perfecte locatie voor dit gave avontuur. We werden in teams verdeeld en het spel begon. We gingen op ontdekkingstocht door het gebouw en kwamen overal opdrachten tegen. Via de interactieve 'Niets is wat het Lijkt' app kiest ieder team zijn eigen gameplan! Kies je voor fun of kies je tactisch? Iedere juiste oplossing van de uitdagende puzzels en raadsels, brengt steeds meer geld in de pot.

Maar Niets is wat het lijkt!..... want wie zet zijn joker in en welk team weet de mysterieuze groene box te openen? Elke hoek van de locatie wordt meegenomen in het hele speelveld, elke kamer een scène die ons dichterbij de oplossing bracht. Dit geweldige groepsspel blijft spannend tot het einde!

Niets Is Wat Het Lijkt! is gevarieerd in mogelijkheden en geeft voor iedereen de kans om zich te laten zien. Je wordt uitgedaagd, zet je op het verkeerde been en laat je samenwerken met de andere deelnemers. Bovenal maak je vooral veel lol met de groep waar je mee speelt!

Na afloop was er een gevoel van triomf en verbondenheid. Niets Is Wat Het Lijkt! had ons een middag bezorgd die we niet snel zullen vergeten. Liz Events heeft een unieke ervaring gecreëerd die perfect is voor teambuilding, bedrijfsuitjes en groepsuitjes. Maar ook voor restaurants en locaties die hun gasten iets bijzonders willen bieden.

“Ik wist niet wat ik moest verwachten, maar het was awesome! Het is tof dat je uit meerdere strategieën kunt kiezen en ondertussen is de tijd je grootste vijand. De groene kluis openen, dat was goud! Mijn tip: zoek de verborgen opdrachten.”

Voor meer informatie over "Niets Is Wat Het Lijkt!" en hoe je dit avontuur kunt boeken, bezoek Liz Events />