Zin om er deze zomer even op uit te gaan in eigen land? Breng eens een bezoekje aan De Pier in Scheveningen. De Pier is een iconisch gebouw op zee en staat symbool voor de Nederlandse zomer. CNN plaatste de Scheveningse Pier in juli 2014 zelfs in de top 9 van de mooiste pieren ter wereld. Op De Pier is genoeg te doen om een hele dag te vullen. Zo vind je er innovatieve winkels, restaurants en terrasjes waar je van de zon kunt genieten. Houd je meer van avontuur? Ook dan is er genoeg te doen.

Op zoek naar een adrenaline rush? Een spectaculair cadeau voor iemand? Of gewoon een van de mooiste ervaringen van je leven? Dan ben je bij Bungy Jump Scheveningen aan het juiste adres. In 2001 vestigde Bungy Jump Holland zich in Scheveningen. Vanaf het torentje op De Pier is het mogelijk om van zestig meter hoogte boven de Noordzee naar beneden te springen.

In 2017 bouwde Bungy Jump Holland een tweede attractie op De Pier, een zipline van maar liefst 350 meter lang. Dit maakt het de langste zipline van heel Europa. Vanaf de top van de Bungy Toren ga je met een snelheid tot 70 km/uur langs het reuzenrad, over de zee en het strand en eindig je boven de terrasjes van De Pier. Wat extra leuk is, is dat je met zijn tweeën naar beneden kan gaan. Ga dus met je geliefde, beste vriend of (speed)date tegelijk naar beneden. Het team van ervaren, gecertificeerde instructeurs zorgt voor een veilige en onvergetelijke ervaring.

Play & Bounce
Sinds kort heeft De Pier er nog een attractie bij: Play & Bounce. Deze indoor-attractie is een Walhalla voor kinderen en is perfect te combineren met een bezoek aan het strand. De attractie bestaat uit een speelparadijs, een ‘Soft Play Park’ voor kinderen tot 10 jaar. Hier kunnen zij spelen met klimblokken, grote zachte Lego bouwstenen, een ballenbak en glijbanen. Daarnaast is er, voor de wat oudere kinderen, een trampolinepark, ingericht met acht grote trampolines en vier zij-trampolines. Zo kunnen kinderen ook tegen de zijkanten aanspringen.

Interesse in een dagje avontuur op De Pier van Scheveningen? Klik dan hier voor meer informatie en tickets.