Vergeet het traditionele eieren zoeken, dit jaar ga je voor een echte uitdaging tijdens de paasdagen en meivakantie! Escape Room Schagen en City Adventures bieden de perfecte avontuurlijke en uitdagende activiteiten voor het hele gezin.


Of je nu op zoek bent naar een spannend avontuur in "Space Lab", één van de top 10 escape rooms volgens Escape Rooms Nederland, of liever geniet van zoete traktaties in "The Chocolate Factory", Escape Room Schagen heeft voor elk wat wils. Beide kamers zijn aanpasbaar aan elk niveau en zijn geschikt voor kinderfeestjes, gezinnen en volwassenen.

En vergeet niet, teamwork, goede communicatie en vooral plezier hebben zijn de sleutel tot ontsnappen! Eigenaresse Lisanne Kuilman heeft meer dan 100 escape rooms gespeeld en weet waar ze over praat. Ze adviseert volwassenen om niet eigenwijs te zijn en ook te luisteren naar de creatieve ideeën van kinderen, vaak weten zij de weg naar de oplossing van de puzzel.

Als je liever buiten bent, dan zijn de stadsspellen van City Adventures precies wat je zoekt. Word een jager of crimineel in "Jachtseizoen" of "Hunted", ga op onderzoek uit in "Sherlock" of daag jezelf uit in "Escape the City". En het beste van alles is dat deze spellen in een junior en normale versie beschikbaar zijn, waardoor ze ideaal zijn voor gezins- of familie-uitjes.

Dus waar wacht je nog op? Plezier, spanning en avontuur wachten op jou en je familie bij Escape Room Schagen en City Adventures. Vergeet niet, teamwork is de sleutel tot succes! Bezoek escaperoomschagen.nl en cityadventures.nl voor meer informatie over deze geweldige uitjes.