ZWAAGDIJK - In deze tijden van sociale afzondering loopt alles net even anders. Events worden verplaatst of geheel afgezegd en mensen blijven binnen. Het beursseizoen 2020 zou net van start gaan met een aantal grote zwanger & babybeurzen in onder andere Leeuwarden en Utrecht. Voor veel ondernemers die op de events aanwezig zouden zijn is dit een vervelend gegeven; voorraden die zijn ingekocht en blijven liggen, productlanceringen die niet plaats kunnen vinden.

Caroline Beelen van BambooBaby uit Zwaagdijk-Oost heeft hier iets op bedacht: zij heeft voor morgen t/m zondag (20-22 maart) een Online Zwanger & Baby beurs georganiseerd. Samen met 12 andere onderneemsters is er een online programma met workshops, webinars en speciale acties samengesteld. Zwangere vrouwen en jonge gezinnen kunnen zo informatie krijgen over wasbare luiers, geboorteplannen of een workshop volgen hoe ze kunnen leren communiceren met de baby in hun buik. Er zijn 16 online workshops te volgen gedurende de drie dagen van het event.

Voor meer informatie over de deelneemsters en workshops en voor het aanmelden kan men terecht op https://onlinezwangerbabyevent.wordpress.com/

Over Caroline Beelen en BambooBaby
Caroline Beelen is ruim 3 jaar geleden gestart met het bedrijf BambooBaby. Hiermee ligt de focus op het bieden van een duurzaam en circulair alternatief voor wegwerpluiers en -maandverband. Het harde werk van Caroline krijgt steeds meer tractie; naast dat het bedrijf steeds harder groeit, staat Caroline in (duurzame) ondernemerslijsten zoals de VIVA400, de Duurzame Jonge 100 (DJ100) en is uitgeroepen tot Duurzaam Ondernemer Gemeente Medemblik. In deze roerige tijden is het een kwestie van creatief denken en bovenal; samenwerken!