HOORN – Op 9 september viert Yogaschool Zense Yoga haar vijfjarig bestaan. Met gratis lessen en massages wordt er stilgestaan bij het jubileum. Yoga is allang niet alleen meer weggelegd voor de zweverige types. Yoga is hot & happening. Yoga hoort bij een healthy lifestyle. Yoga is voor iedereen. En dát weten ze bij Zense Yoga ook.

Vijf jaar geleden opende Evita de Lange-Postma een yogastudio in het voormalig Philipsgebouw. Door de nieuwe plannen daar is de Yogaschool nu gevestigd in het monumentale pand op het Keern 33.

Zodra je binnenstapt in de sfeervolle studio voel je dat deze Yogaschool geen zweverig karakter heeft. Geen wierrook en stoffig interieur, maar strak wit en fris. Er hangen wat planten, er staat een rek met hippe leggings en op de achtergrond een relaxt muziekje.

'Toen ik 5 jaar geleden begon was het mijn missie om yoga toegankelijk te maken voor iedereen', aldus Evita. 'En dat is aardig gelukt. We zijn begonnen met een paar lesjes op het rooster, maar nu hebben we elke dag een gevarieerd aanbod. Van ontspanningsyoga tot poweryoga. Iedereen is welkom, van jong tot oud.'

Steeds meer mensen ervaren de voordelen van yoga. Het versterkt en versoepelt je lijf, geeft je energie, verbetert je nachtrust. Kortom, het brengt je in balans.

Voor wie graag (weer) wil beginnen is er de feestelijke Open Dag op zondag 9 september. De héle dag kun je gratis lessen volgen, kosteloos gemasseerd worden én mooie yogadeals meepakken.

Kijk hier voor meer informatie en de mogelijkheid tot aanmelden.