HOORN - Is yoga alleen voor jonge, fitte, lenige mensen? Zeker niet! Dieper ademhalen, ontspannen en meer stabiliteit en emotionele rust ervaren: zomaar een aantal voordelen van het volgen van de yogacursus voor ouderen van Omring.

Yoga is het stil maken van de geest en dit wordt gedaan door middel van lichaams-, ademhalings-, concentratie en ontspanningsoefeningen. Om yoga voor iedereen toegankelijk te maken heeft Omring twee cursussen voor ouderen ontwikkeld, namelijk een Yogacursus en een Stoelyogacursus. De cursussen zijn niet prestatiegericht en u doet mee op uw eigen niveau en binnen uw mogelijkheden.

De cursussen worden door Irene van Kalleveen gegeven. Zij heeft jarenlange ervaring in het geven van (stoel)yogalessen en meditatie aan zowel volwassenen als kinderen mét en zonder (fysieke en/of psychische) beperking. Meer informatie kunt u vinden op haar website: http://www.touchyu.com.

Op 29 januari 2018 starten twee nieuwe cursussen in Het Baken in Hoorn. Beide cursussen bestaan uit 8 bijeenkomsten. Voor aanmelding en/of meer informatie kunt u terecht op: www.omringpas.nl of bel met 088 – 206 7999. De uiterste aanmelddatum is 22 januari 2018.