NEDERLAND - Na een succesvolle samenwerking tijdens de eerste editie van de Nationale Horecadag, wordt VHC wederom landelijk Partner van Nationale Horecadag 2020 op 15 april. VHC Jongens BV was nauw betrokken bij het enorme succes van de eerste editie op 21 mei 2019, waarbij meer dan 300 hotels, restaurants en café’s door heel Nederland open huis hielden voor bezoekers. Voor de tweede editie sluiten ook VHC Kreko en VHC Actifood zich aan om zich gezamenlijk in te spannen voor een beter imago van de horecabranche en bij te dragen aan de groei van deze landelijke feestdag voor de horeca.

VHC vanaf dag één nauw betrokken bij Nationale Horecadag
Op de eerste editie van de Nationale Horecadag organiseerde VHC Jongens BV een open dag in haar Experience Center en ondersteunde zij tevens actief de opstart van de Nationale Horecadag. VHC blikt terug op een mooie eerste editie, waarbij dit jaar meerdere vestigingen aansluiten.

Arco Noorlander legt namens de VHC leden uit waarom VHC opnieuw landelijk Partner is geworden van de Nationale Horecadag:

“Wij merken dat veel van onze klanten moeite hebben met het vinden van personeel. Wij ondersteunen Nationale Horecadag dan ook vanaf het eerste uur om vanuit VHC een belangrijke bijdrage te kunnen leveren aan de vermindering van het personeelstekort. Tegelijkertijd weten wij als geen ander dat de horeca een prachtige branche is. Op Nationale Horecadag laten horecabedrijven door heel Nederland zien waarom wij zo’n mooie branche zijn en wat is er nu mooier dan met VHC Jongens BV, VHC Kreko en VHC Actifood hier actief aan mee te kunnen doen.

De landelijke feestdag voor de horeca
Nationale Horecadag is een landelijk initiatief gericht op het verbeteren van het imago van de horecabranche en vermindering van het personeelstekort. Tijdens Nationale Horecadag organiseren horecabedrijven workshops, masterclasses, rondleidingen en meet & greets op locatie. Alles om de bezoekers te enthousiasmeren voor de branche en om nieuwe medewerkers aan te trekken. Horeca studenten vanuit heel Nederland gaan op bezoek bij horecabedrijven en werkzoekenden komen binnen met hun CV, maar ook zij – instromers en andere geÏnteresseerden zijn welkom tijdens Nationale Horecadag.

Werkgevers zetten werknemers in het zonnetje op 15 april

Op deze landelijke feestdag zetten werkgevers de horecamedewerker in het zonnetje. Er komen speciale Nationale Horecadag vlaggetjes om back of house te hangen en door heel Nederland worden werknemers bedankt voor hun inzet. Zonder hen inzet, geen horeca.