“Vroeger kon ik me erg opwinden wanneer ik onzeker was over dingen die nog moesten gebeuren, ik werd er onrustig van en bleef maar malen en piekeren…”

Maar heeft dat zin? Toch overkwam het me regelmatig.


Tegenwoordig laat ik me niet meer gek maken door doemscenario’s of piekergedachten. Ja dat klinkt vrij simpel hoor ik je zeggen.


Veel mensen weten gelukkig onbewust, hoe ze de dagelijkse onrust zo van hun rug kunnen laten rollen! Ook al voel je je niet helemaal lekker, over het niet lukken van dingen. Denk maar eens terug aan iets waar je je vorig jaar nog druk over maakte. Hoe erg is dit probleem nu nog? Ben je er nog net zo boos of geïrriteerd over als toen?


Maak je niet druk om kleine of grote dingen. Het heeft geen zin, het blokkeert je eerder en remt je af van wat er echt toe doet. Hoe belangrijk is het dus, om hier zoveel energie aan te verspillen? Het enige wat het je oplevert is een naar en onrustig gevoel.


Heb je toch moeite met deze nare gevoelens? En wil je je graag weer snel goed voelen en kunnen ontspannen? Ik help je hoe je heel gemakkelijk met toekomstige “beren op de weg”, kunt omgaan en ze vrij eenvoudig kunt laten verdwijnen! Fijne dag.


Bel of mail gerust met je vragen.

info@unchainyourbrain.nl

www.unchainyourbrain.nl

M: 06-28886657