HOORN - Afgelopen zomer opende de nieuwe Rob Peetoom Hair + Make-up salon aan de Nieuwstraat 17 in Hoorn haar deuren. Rob Peetoom is al vanaf 2001 gevestigd in Hoorn maar op nummer 13 in de Nieuwstraat. Toen was het pas de zesde salon die Peetoom openende. Inmiddels is hij vele salons rijker zowel nationaal als internationaal en is hij een begrip in de kappersindustrie. Sinds juni is de salon verhuisd in een volledig nieuwe ruime ruimte die twee keer zo groot is en waar je ook voor wenkbrauw en visagie behandelingen terecht kunt.

De nieuwe salon in Hoorn heeft een uniek, modern interieur. Het brein achter het interieur van alle Rob Peetoom salons, interieurontwerper Ruud van Oosterhout, liet de authentieke kenmerken van het middeleeuwse pand in tact, maar gaf het ook een industriële look door materiaalgebruik en moderne kleuren, zoals legergroen en okergeel.

Rochelle Peetoom: '' Onze mede-eigenaar Sander zou zo een salon in New York kunnen openen met zijn passie en drive voor het vak, maar zijn hart ligt in Hoorn, dus brengen wij een New Yorkse salon naar hem''.

Naast dat de nieuwe salon veel meer ruimte zal bieden voor haar behandelingen, zal deze ook worden voorzien van een luxe browbar voor INGEbrows treatments. En wordt de collectie haarverzorging uitgebreid met het high-end merk Kérastase.
Tot slot is er in de salon ook veel ruimte gecreëerd voor de make-up van Ilia beauty.