BLOKKER - Zaterdag 9 februari 2019 organiseert het Open Nederlands Kampioenschap Poker (ONK Poker) in samenwerking met Het Gouden Hoofd voor de 5e keer het Pokerkampioenschap van Blokker. Na vier succesvolle voorrondes van het nationale pokerkampioenschap wordt dit jaar een jubileum gevierd in Het Gouden Hoofd.


Het pokerkampioenschap van Blokker is een jaarlijks terugkerend evenement waar pokerliefhebbers uit de omgeving een laagdrempelig en gezellig pokertoernooi spelen. Met professionele pokertafels wordt de speellocatie elk jaar weer omgetoverd tot een ware pokerroom en de deelnemers spelen om de titel 'Pokerkampioen van Blokker'. De kampioen van 2019 kwalificeert zich direct voor de landelijke finale die op zaterdag 6 juli plaatsvindt in Ermelo. Aan de hand van het deelnemersaantal wordt bepaald of er nog iemand naar de finale mag en hoeveel deelnemers zich kwalificeren voor de halve finales.

Het Gouden Hoofd biedt sinds 2015 al onderdak aan het pokerkampioenschap van Blokker en daar zijn de pokerliefhebbers uit de omgeving en de organisatie hen dan ook zeer dankbaar voor. “Dankzij de goede samenwerking met Het Gouden Hoofd kunnen we een laagdrempelig pokertoernooi bieden aan iedereen in de omgeving die het leuk vindt om te pokeren”, zegt Mathijs Jonkers, organisator van het ONK Poker. “We zijn erg blij dat we nu al voor de vijfde keer samen het pokerkampioenschap van Roosendaal organiseren en hopen dit nog vele jaren door te kunnen zetten. ”


Iedereen kan meedoen
Iedereen die mee wil doen kan zich via de website www.onkpoker.nl inschrijven. Deelname aan het pokertoernooi kost slechts €12,50. “Door mee te doen krijg je niet alleen de kans om een gooi te doen naar de titel, maar ook de mogelijkheid om een leuk, laagdrempelig pokertoernooi in een professionele setting te spelen”. Het Pokerkampioenschap van Blokker begint om 19.30 uur.