WIERINGERWERF - Het weekend van 25 en 26 februari vonden er inloopdagen plaats in het mooie Afscheidshuys Bekema aan de Fazantstraat te Wieringerwerf. In samenwerking met plaatselijke bloemisten en uitvaart gerelateerde bedrijven is het uitvaartcentrum, wat op zich al prachtig is, aangekleed met mooie bloemen en bloemstukken op bijzondere kisten. Er is echt heel goed gebruik gemaakt van de mogelijkheid om dit verbouwde pand te komen bezichtigen. We mochten echt heel veel bezoekers verwelkomen.

Midden februari 2022 is er begonnen met de ontmanteling, daarna werd de opbouw gerealiseerd. En met het plaatsen van de laatste meubels begin november kon het Afscheidshuys Bekema ook daadwerkelijk in gebruik genomen worden. Wat zijn wij dankbaar en trots dat de fijne samenwerking met Pieter Dekker tot een zo mooi resultaat mocht leiden. Ook de mooie styling van Lissette Wit geven dit geheel een prachtige uitstraling.

In de dagen van opbaring krijgt de familie een sleutel en kunnen zij op hun eigen moment bij hun dierbare in het Afscheidshuys terecht. Geluid van buitenaf is bijna niet te horen is, dat stelt ons allemaal gerust. Met de mooie jaloezieën kan ook de inkijk heel goed beperkt worden. Intussen hebben we van mede-middenstanders in de Fazantstraat mogen horen dat zij het geheel een sieraad voor de straat vinden. Het pand heeft echt een grondige metamorfose ondergaan en is Afscheidshuys-waardig. Wij zijn blij en trots dat we deze locatie voor een intiem persoonlijk afscheid aan kunnen bieden.

Middels de wensenformulieren die door de bezoekers met interesse zijn bekeken en meegenomen kan er nagedacht worden over wat te doen na overlijden. Voor nabestaanden een goede handleiding. Mocht u verder vragen hebben kunt u mailen naar info@bekema-uitvaartverzorging.nl

Voor het melden van een overlijden zijn wij 24/7 bereikbaar: 06-53296068. Ook komen wij desgewenst vooraf bij u thuis of komen samen in het Afscheidshuys Bekema om uw ideeën en de mogelijkheden te bespreken.

En natuurlijk, hartelijk dank aan ieder die op welke wijze dan ook een extra glans aan deze dagen gegeven hebben.