Meld je nu aan voor het nieuwe seizoen Krav Maga voor Volwassenen. Je bent op zoek naar een leuke sport. En je wilt graag na de zomervakantie starten. Wil je werken aan je conditie? Zou je snel willen leren, hoe je jezelf het beste kunt verdedigen? Tegelijkertijd verbeter je je conditie en word je sterker en fitter. Bij ons doe je altijd eerst een gratis proefles. Wil jij ook ervaren hoe leuk en leerzaam onze trainingen zijn? Start dan al na de zomervakantie en meld je hier gauw aan voor een gratis proefles. Of kijk op onze website.

Voor wie?
Krav Maga Noord-Holland, Nederlands grootste Krav Maga-school start vanaf 17 augustus a.s. op diverse locaties in Noord-Holland en Friesland met nieuwe Krav Maga beginnersgroepen voor volwassenen. Ben je 17 jaar of ouder (volwassenen), kun je bij ons twee keer per week trainen. Wij geven ook les aan tieners en kinderen, kijk op de website als je daar meer over wilt weten.

Waarom Krav Maga leren?
Krav Maga is een Israëlisch vecht- en zelfverdedigingssysteem wat iedereen kan leren. Wij leren je om je staande te houden in en weg te komen uit een confrontatie met fysiek geweld. Krav Maga biedt echte oplossingen voor alle vormen van geweld. Zo houdt Krav Maga rekening met de stress in het lichaam op het moment dat de bedreiging of aanval plaatsvindt. Realistische zelfverdediging houdt ook in dat de leerlingen leren om te gaan met meer tegenstanders tegelijk. Elke zes maanden kun je worden getest en een hogere gradatie halen. Er zijn in totaal achttien gradaties te behalen.

Locaties en trainingstijden
De lessen voor volwassenen worden per plaats meestal twee keer per week gegeven. Je kunt verschillende locaties combineren. Hierdoor kunnen volwassenen op zes verschillende dagen hun trainingen kiezen. Alle leden kunnen een gemiste les binnen een maand vooraf en een maand achteraf kosteloos inhalen op een andere locatie. Kijk snel op www.kravmaga-noordholland.nl voor alle trainingsdagen en tijden bij jou in de buurt!

Informatie en aanmelden
Wil je meer informatie dan kun je bellen met 06-47031667 of een e-mail sturen aan: info@kravmaga-noordholland.nl. Een gratis proefles reserveren doe je snel online op: www.kravmaga-noordholland.nl