LIMMEN - In de vestigingen in Limmen, Schagen en Hoorn kunt u terecht voor Halotherapie (ook wel zouttherapie genoemd) in de zoutkamers van Halomedics.

Henk Hofman zijn ervaring met de zoutkamer:
Mijn vrouw las in de krant een stukje van Halomedics over de zoutkamer in Limmen. Omdat het met mij helemaal niet goed ging, heb ik besloten om deze vorm van therapie te gaan volgen. Ik heb net zelf een heel stuk van mijn huis verbouwd, dat kan ik weer! Weer een man die lekker in zijn vel zit en alles weer kan doen. De zoutkamer gaf mij mijn leven weer terug!

Mijn klachten begonnen met benauwdheid; ik zat de hele dag naar adem te happen, had moeite met lopen, ik had paarse nagels en verzuurde benen. Wat was ik ziek! Ik werd doorgestuurd naar de longarts. Een scan volgde, vervolgens een biopt en een prednison kuur en het voorstel om te gaan voor een longtransplantatie. Na een second opinion en vele onderzoeken de diagnose chronisch ontstoken longen. Ik kreeg een nieuw medicijn maar knapte nog niet op.

Mijn vrouw kwam met het artikel over de zoutkamer en ik besloot te gaan. Een flinke kuur van 5 keer per week, naar 3 keer per week en daarna 2 keer per week om het bij te houden. Ik voelde me opknappen en kreeg meer lucht! Ik kon weer een stukje lopen en dat werd elke dag een beetje meer. Mijn verzuurde benen deden steeds minder pijn.

In het ziekenhuis begrepen ze er niks van. De professor en de longarts staan echt versteld. Het komt 70% door de zoutkamer dat ik me weer zo goed voel.

Heeft u last van COPD/ longemfyseem, astma, hooikoorts, (chronische) bronchitis, bijholteontstekingen, CF, longfibrose, eczeem, psoriasis, acne, huidproblemen, allergieën, chronische verkoudheidsklachten? Dan kunnen wij wellicht iets voor u betekenen!

Halotherapie is een medicijnvrije en natuurlijke behandelwijze en wordt wereldwijd al veel toegepast. In een sessie die 50 minuten duurt, vertoeft u in een kamer die geheel opgebouwd is uit zout en waarbij een Halogenerator medicinaal zout vermaalt in hele fijne deeltjes. Het zout komt op de huid en u inhaleert het zout waardoor het diep in de longblaasjes komt. Het zout heeft een ontstekingsremmende werking en is ook bacterie – en schimmeldodend.

Bij ons kunt u ook terecht voor magnesiuminhalatie wat met de Halotherapie een hele fijne combinatie is voor mensen met huid - en luchtwegproblemen, maar ook een mooie behandeling is voor mensen met o.a. diabetes, osteoporose, stijfheid, spierkrampen en restless legs, tinnitus, hoge bloeddruk, parkinson en alzheimer, stress gerelateerde klachten en migraine.

Meld u aan voor een gratis proefsessie in de zoutkamer zodat u de Halotherapie zelf kunt ervaren. Wilt u ook de magnesium therapie ervaren? U bent welkom voor een kennismakingssessie tegen een bedrag van € 10,- per persoon.

Voor meer informatie of het inplannen van een afspraak kunt u contact met ons opnemen via telefoon of via e-mail.

Email: info@halomedics.nl
www.halomedics.nl

Halomedics Limmen
Dusseldorperweg 119
1906 AJ Limmen
Tel: 072-8881406 of 06-10709751

Halomedics Schagen
Kaagweg 2A
1741 LB Schagen
Tel: 06-36283214

Halomedics Hoorn
Rotiusstraat 1
1624 GA Hoorn
Tel: 06-36283214