Hij is niet meer je minnaar, maar wel je maatje. En alhoewel je naar passie en verbinding verlangt, weet je dat dat bij iedere relatie een keer anders en minder wordt. Dus dit nu opgeven om over 5 jaar in dezelfde situatie te belanden, je lijkt wel gek. Het vreet ’s nachts aan je, soort van schuldgevoel, naar de kinderen toe, want wat doe je hun aan als je gaat scheiden!

HOE NU VERDER?

Als er niets veranderd is de kans groot dat de situatie op den duur verergert, maar hoe lang hou je dat nog vol. De angst om steeds verder uit elkaar te groeien is niet iets waar je naar uitkijkt. Er moet iets veranderen, maar hoe? Straks krijgt hij een affaire of wordt jij verliefd op een ander, dat zou het alleen maar erger maken, hoe krijg je je relatie weer in bloei of weet je wanneer je die knoop door moet hakken.

Ik ben Saskia Karels van Unchain Your Brain en ik help vrouwen die twijfels hebben over hun relatie om een duidelijk beeld te krijgen hoe ze hun toekomst willen invullen. Met of zonder hun partner, echter sowieso door helder te krijgen, wie ze zijn en wat ze zelf willen en daardoor weer gelukkig te zijn.

Heb jij het gevoel dat er echt iets moet veranderen maar weet je niet hoe, kijk dan op www.unchainyourbrain.nl voor meer informatie. Of vraag het Gratis E-book aan waarin een aantal praktische tips staan beschreven hoe je hier beter mee om kunt gaan en daardoor minder last hebt van nare gevoelens en gedachten. Het E-book kan je op de site Gratis downloaden.