HOORN - Aan het begin van het nieuwe schooljaar start bij Stichting Penta een nieuwe bestuurder. De Raad van Toezicht vond in drs. Gea Koops-de Hoog een geschikte bestuurder om de organisatie te leiden en invulling te geven aan ons motto: ‘Morgen beter dan vandaag!’


Onderwijsbestuurder

Gea Koops–de Hoog is een onderwijsvrouw in hart en nieren, die ervaring heeft opgedaan als bestuurder in het primair onderwijs en directiefuncties heeft ingevuld in het voortgezet onderwijs in Noord-Holland.

Gea is opgeleid aan de UvA en heeft de masters Nederlandse taal & letterkunde, ILO en Educational Management (NSO) behaald. Haar kennis, toekomstgerichte onderwijsvisie en ervaring zijn van grote waarde om de uitdagingen waar Stichting Penta voor staat, richting te kunnen geven.

De Raad van Toezicht ziet uit naar een constructieve en plezierige samenwerking.

Stichting Penta verzorgt bijzonder basisonderwijs in Hoorn en omgeving

Met ontzettend veel plezier, kundigheid en enthousiasme verzorgen wij al jaren basisonderwijs in Hoorn en omstreken. Wij doen daarbij ons uiterste best om -binnen onze mogelijkheden- ieder kind passend onderwijs te bieden. Al onze scholen hebben hun eigen levensbeschouwelijke en onderwijsinhoudelijke identiteit. Totaal omvat Stichting Penta circa 3200 leerlingen en er zijn 305 personen werkzaam.

Meer weten over Stichting Penta? Neem dan een kijkje op: www.stichtingpenta.nl