ALKMAAR - Op zoek naar een adrenalinekick? Racesquare Alkmaar biedt de ultieme race-ervaring op slechts 5 minuten loopafstand van het station én het Waagplein. Hier kun je samen met vrienden of collega's de strijd aangaan en een heel Formule 1-weekend beleven in slechts één uur. Tijdens de race kun je jouw concurrenten van de baan rijden terwijl je geniet van de state-of-the-art formule 1-simulatoren die zijn uitgerust met de beste technieken om de Formule 1-ervaring tot leven te brengen.

De simulatoren bieden keuze uit de mooiste Formule 1-circuits en er zijn maar liefst 60 simulatoren beschikbaar. Of je nu alleen komt racen, met vrienden of met een grote groep, er zijn genoeg stoeltjes beschikbaar. Wil je de hele grid voor jezelf? Dan kun je een hele grid reserveren. Een grid biedt plaats aan 20 coureurs en is dus perfect voor grote groepen.

Bij Racesquare Alkmaar wordt rekening gehouden met ieder niveau, dus zowel beginners als echte racefanaten kunnen hier terecht. Afhankelijk van het niveau van de groep kun je kiezen uit verschillende races. Beginners kunnen de soft race proberen, terwijl terugkerende bezoekers de medium race kunnen uitproberen. Voor de echte die-hard racers is er de hard race, die nog uitdagender is. De races verschillen niet alleen in niveau, maar ook in opbouw. Zo kun je tijdens de medium en hard race te maken krijgen met een regenbui, terwijl het tijdens een soft race vaak goed weer zal zijn. Wil je liever niet zelf schakelen? Geen probleem, dat wordt voor je geregeld.

Racesquare Alkmaar voegt de nummer twee sport van Nederland toe aan de stad, naast het voetbal op het hoogste niveau. Er zijn drie grids beschikbaar speciaal voor racefanaten uit Alkmaar en omgeving. Reserveer snel jouw Formule 1-simulator en laat jouw vrienden zien wie de snelste is.

Racesquare Alkmaar is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 12:30 tot 23:00 uur en op zaterdag en zondag van 10:00 tot 23:00 uur. Tijdens vakanties is Racesquare Alkmaar ook op maandag geopend. Je vindt Racesquare Alkmaar aan de Noorderkade 171, 1823 CJ Alkmaar. Voor meer informatie kun je bellen naar 085 130 4335 of mailen naar alkmaar@racesquare.nl, of direct boeken.