In Hoorn is Kerstboom Thuisbezorgd dé plek voor hoogwaardige kerstbomen. Onze Nordmann kerstbomen staan garant voor kwaliteit en brengen direct de gezellige kerstsfeer in huis of op kantoor.


Bij Kerstboom Thuisbezorgd begrijpen we maar al te goed dat de feestdagen soms behoorlijk druk kunnen zijn. Maak je vooral geen zorgen over het gesjouw met je kerstboom, ons team zorgt ervoor dat je boom gratis en op de dag van jouw keuze voor je deur wordt afgeleverd.

Maar we gaan verder dan dat. We bieden complete versierpakketten aan, met tal van kerstballen in verschillende kleuren en prachtige kerstverlichting, zowel voor binnen als buiten.

Voor wie nog geen geschikte kerstboomstandaard heeft, geen zorgen. Kerstboom Thuisbezorgd voor elke kerstboom de perfecte kerstboomvoet. Bovendien hebben al onze bomen, standaard een boorgat voor de Easyfix standaard, dus je kerstboom staat in een handomdraai stevig en kaarsrecht. En dat allemaal zonder extra kosten.

Kerstboom Thuisbezorgd, waar je feestdagen zorgeloos en in stijl beginnen. De mooiste bomen in Hoorn, gratis bezorgd, met alles wat je nodig hebt om van je kerstviering een onvergetelijk festijn te maken.

https://kerstboomthuisbezorgd.nl