LANGEDIJK - Afgelopen vrijdag organiseerde You Ontmoeten weer een gezellig uitje voor jongeren. You ontmoeten is een platform voor het samenbrengen van (eenzame) jongeren en organiseert onder andere elk laatste weekend van de maand een leuk uitje.


Vrijdag 31 januari organiseerde You Ontmoeten en Langedijk Sport & Events (SSL) alweer het tweede actieve uitje voor jongeren tussen de 13 en 26 jaar. Dit keer stond trefbal op het programma. Daan Kaal van SSL had allerlei gave teambilding spellen en verschillende trefbal spellen voorbereid. Door deze spellen werd er makkelijk contact met elkaar gemaakt en er werd vooral heel erg veel gelachen. Het doel van de activiteit is om de jongeren een leuke avond te bieden en om ze op een laagdrempelige manier met elkaar in contact te laten komen.

Tijdens de spellen ging het er lekker fanatiek aan toe, liep iedereen als snel met gezonde rode wangen rond en kwam het gelach boven de muziek uit. Het was wederom een hele gezellige avond.

Na 1,5 uur stond er drinken en chips klaar en kon iedereen weer een beetje bijkomen en vooral bijpraten. Er werden telefoonnummers uitgewisseld en de vraag ‘wanneer gaan we weer’ kwam vaak voorbij. Kortom…de avond was weer super geslaagd!

Op de Facebook en Instagram van You Ontmoeten staat een filmpje van deze avond.

In februari kunnen jongeren met You Ontmoeten mee naar de brandweerkazerne in Alkmaar. En op vrijdag 6 maart staat er weer een actieve avond met SSL op de planning. Aanmelden kan via www.you-ontmoeten.nl