De zomer komt er weer aan en dan denken we natuurlijk direct aan slippers en sandalen. Slippers en sandalen zijn de ideale schoenen met warm weer. Teenslippers zijn ideaal voor thuis, op vakantie of als je een dagje naar het strand gaat. Sandalen zijn fijn als je eropuit trekt om bijvoorbeeld te shoppen of een stad te bezoeken.

Vooral opvallende grove slippers en sandalen met een dikke zool en brede banden, zoals die van Birkenstock en Teva, zijn helemaal hip. Deze bieden comfort, hebben een goede pasvorm, zijn luchtig en passen bij al je zomerse outfits. Draag ze onder een jurkje, onder shorts of in combinatie met een mooie maxi dress.

Birkenstocks zijn schokabsorberend, waterbestendig en huidvriendelijk. De bandjes van de sandalen zijn te verstellen en er zijn zelfs twee breedte maten: narrow en regular. Ook de sandalen van Teva zijn te verstellen naar jouw precieze pasvorm. Zo heb je dus altijd sandalen die perfect passen! Ook handig als je voeten door de warmte wat zijn gaan opzetten.

Kies bijvoorbeeld voor Birkenstock sandalen met gespen en een glimmend printje als je na een warme dag op het strand ergens een hapje gaat eten. In combinatie met een mooi jurkje heb je een goede balans tussen chique en een lekker zomerse uitstraling. Je hebt zelfs Havaianas slippers met metallic. Deze glimmende bandjes zorgen ervoor dat zelfs teenslippers elegant zijn!

We noemden ze net al even, slippers. Slippers zijn niet alleen heel comfortabel, maar ook erg makkelijk om aan en uit te trekken. Bij een teenslipper of slide moet je goed opletten dat de banden goed aansluiten op de wreef van je voet. Koop een goed passend model, het is vervelend als je tenen over de rand van je slippers komen.

Hele populaire slippers zijn die van Havaianas en Ipanema. Deze hippe slippers uit Brazilië zijn te krijgen in allerlei leuke kleurtjes en printjes. Hierdoor vrolijken ze elke outfit op! Je stapt er makkelijk in, ze drogen snel en ze zijn perfect voor een dagje aan het strand of bij het zwembad.

De slippers zijn verkrijgbaar voor een mooie prijs en je kunt er nooit genoeg hebben. Zo is er voor iedere zomeroutfit in je kast wel een passend paar slippers te vinden. Ook nemen ze onwijs weinig ruimte in en wegen ze bijna niks. Zo kun je dus makkelijk meerdere paren Havaianas of Ipanema slippers meenemen in je koffer als je op vakantie gaat.