HOORN - Als vrouw zijnde is het belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Daar horen onder andere het verzorgen van je gebit en het verwijderen van ongewenst haar bij. In deze blog bespreken we de beste producten op het gebied van mondverzorging en ontharing.

Elektrische tandenborstel voor een stralende lach


Een stralende lach begint bij een goede mondverzorging. Een elektrische tandenborstel is hierbij een onmisbaar product. Er zijn vele soorten elektrische tandenborstels op de markt, maar de Philips Sonicare DiamondClean is zonder twijfel de beste. Deze tandenborstel heeft een aantal indrukwekkende functies die ervoor zorgen dat je gebit er stralend uit zal zien. Zo verwijdert deze tandenborstel tot wel zeven keer meer tandplak dan een gewone tandenborstel. Daarnaast zorgt de Philips Sonicare DiamondClean voor wittere tanden in slechts één week tijd.

De Philips Sonicare DiamondClean is niet alleen effectief, maar ook makkelijk in gebruik. Door de vijf verschillende poetsstanden is deze tandenborstel geschikt voor ieder gebit. Zo kun je kiezen uit de standen clean, white, sensitive, gum care en deep clean. Het apparaat heeft daarnaast een timer die ervoor zorgt dat je precies twee minuten poetst, de aanbevolen tijd door tandartsen. Ook geeft de tandenborstel aan wanneer je moet wisselen van mondhoek.

Gevoelige tanden? Probeer deze tandpasta


Veel vrouwen hebben last van gevoelige tanden. Het gebruik van een speciale tandpasta kan hierbij helpen. De Sensodyne Rapid Relief tandpasta is de beste tandpasta voor gevoelige tanden. Deze tandpasta verlicht de pijn binnen slechts enkele dagen en beschermt je gebit tegen tanderosie.

De Sensodyne Rapid Relief tandpasta is effectief omdat het een unieke formule heeft met fluoride en kaliumnitraat. Door deze ingrediënten wordt het tandglazuur sterker en wordt de overgevoeligheid van de tanden verminderd. Na slechts enkele dagen gebruik zul je merken dat je minder last hebt van gevoelige tanden. Daarnaast biedt deze tandpasta bescherming tegen tanderosie, wat kan ontstaan door het eten en drinken van zure voedingsmiddelen.

Het is ook mogelijk om een elektrische tandenborstel gevoelige tanden te gebruiken. Wanneer je hier last van hebt is dit een goede combinatie met de tandpasta.

Ontharen zonder irritatie

Het verwijderen van ongewenst haar kan een pijnlijke en irritante ervaring zijn. Gelukkig zijn er tegenwoordig verschillende ontharingsapparaten op de markt die zorgen voor een gladde en zachte huid zonder irritatie. Het beste ontharingsapparaat vrouwen is de Braun Silk-épil 9 Flex. Dit apparaat heeft een flexibele kop waardoor het de contouren van je lichaam volgt en alle haartjes verwijdert.

De Braun Silk-épil 9 Flex heeft niet alleen een flexibele kop, maar ook verschillende opzetstukken die ervoor zorgen dat je het apparaat voor het hele lichaam kunt gebruiken. Zo kun je kiezen uit verschillende opzetstukken voor het gezicht, de bikinilijn en de oksels. Het apparaat werkt op basis van epilatie, wat betekent dat het de haartjes met wortel en al verwijdert. Hierdoor blijft je huid langer glad dan bij bijvoorbeeld scheren.

De Braun Silk-épil 9 Flex is bovendien uitgerust met een aantal handige functies die het gebruik nog prettiger maken. Zo heeft het apparaat een Smartlight die de kleinste haartjes zichtbaar maakt en een antisliphandvat dat zorgt voor extra grip. Daarnaast is het apparaat draadloos, waardoor je het overal kunt gebruiken.