NEDERLAND - Vandaag heropent schoenen- en kledingzaak Bristol 27 filialen in Nederland met aangepaste openingstijden en aangescherpte maatregelen. Vorige week heropenden 57 filialen al hun deuren, wat betekent dat nu in totaal 84 van de 108 filialen weer geopend zijn. In alle winkels zijn noodzakelijke aanpassingen gedaan, waardoor Bristol de veiligheid en gezondheid van klanten en medewerkers bewaakt.

Bristol volgt de maatregelen vanuit de overheid. Zo zijn er extra hygiënemaatregelen doorgevoerd voor medewerkers, worden de richtlijnen bij de ingang van de winkel door een medewerker aan de klant uitgelegd en zijn de paskamers gesloten.

Online winkelen heeft voorkeur
"Door de maatregelen die wij hebben genomen in de filialen, kunnen wij op een verantwoorde manier openblijven voor onze Nederlandse klanten en voor een veilige werkomgeving voor onze medewerkers zorgen. Wij zien dat het winkelen en werken in de reeds heropende filialen veilig verloopt en daarom hebben wij besloten om er nog 27 te heropenen. Wel blijven wij onze klanten vragen om zoveel mogelijk online te winkelen en alleen naar onze filialen te komen voor noodzakelijke producten", legt Elise Vanaudenhove, CEO bij Bristol uit.

Wanneer de laatste 24 Nederlandse filialen van het familiebedrijf worden heropend, hangt nauw samen met de ontwikkelingen rondom het coronavirus. De maatregelen zijn topprioriteit bij Bristol en er wordt elke dag met grote voorzichtigheid gekeken wat er wel en niet mogelijk is.

Bristol informeert haar klanten over deze maatregelen via de website, sociale media, nieuwsbrieven en in de filialen zelf.

Een overzicht van de heropende filialen en aangepaste openingstijden is hier te vinden.