Alles wat je wilt weten over foodpairing met thee

Jiehoe! We mogen weer lekker knus gaan doen. Knus én gezellig, want alle feestdagen liggen op de loer. Dat wordt genieten van alle smaken die in deze warme tijd op je af komen vliegen. Feest of geen feest. Bij Mevrouw Cha geven ze er graag een extra (healthy!) thee twist aan om het nog meer bijzonder te maken. Het gaat dan over smaakexplosies door foodpairing met losse kwaliteitsthee. Zoals je een wijnarrangement in een sterrenrestaurant kent... Zo kun je hetzelfde met thee doen.


Waarom combineer je thee met eten?

En waarom zou je niet hetzelfde doen met thee? Thee combineert buitengewoon goed met verschillende gerechten, of het nu gaat over ontbijten of over dineren. Bovendien is het alcoholvrij (geen kater-gevaar) en helpt thee bij jouw spijsvertering. Precies daarom wil Theesommelier Linda van Mevrouw Cha je inspireren met een gezond kopje thee gecombineerd met gelijkwaardige gerechten, ook van hoge kwaliteit. Heerlijke hapjes waarvan we allemaal met een gerust hart lekker van kunnen smullen, zo gezond. En wow wow wow, dit is meer dan gelukt!


Speculaas ontbijt smoothie met bali chai thee

Zo heeft Mevrouw Cha samen met healthcoach Janneke van Blakend gezond een gouden combinatie voor het ontbijt te pakken. Janneke heeft naar eigen zeggen echt een serieuze pepernoten- en gevulde speculaas verslaving. Gelukkig kun je daar ook wel gezonde versies van bakken. Maar dat blijft ergens wèl snoepen en dat kan dus niet elke dag. Maar goed nieuws... Met de speculaas ontbijt-smoothie van Janneke wél!! Zonder suiker, vol eiwitten en gezonde vetten is dit een perfecte en makkelijke start van je dag. Zet hiernaast een kopje bali chai thee (een knalroze opvaller met bijzonder friskruidige smaken) en je wil nooit meer anders. Het volledige recept geeft Janneke prijs in het gloednieuwe e-book van Mevrouw Cha over foodpairing met thee.


Lees het allernieuwste (gratis) e-book over foodpairing met thee

Inderdaad, Mevrouw Cha heeft wederom een e-book gemaakt. Klik hier en krijg het e-book met leuke weetjes, handige tips, verrukkelijke smaakcombinaties met recepten en meer GRATIS toegezonden. Of kijk hier en ga meteen thuis aan de slag met nieuwe losse thee voor jouw eigen genietmoment.