ZWAAG - De politie is op zoek naar getuigen van een beroving die plaatsvond op de Kamille in de nacht van zondag 14 op maandag 15 april.

Een vrouw die over de Kamille fietste, werd in de nacht van zondag 14 op maandag 15 april door een onbekende man belaagd rond 00:10 uur. De man trok de vrouw van haar fiets en dwong haar om geld en bezittingen af te geven. De man mishandelde de vrouw en er ontstond een handgemeen tussen beiden. De vrouw wist zich kranig te verweren en de man rende weg een steeg in. De vrouw was erg geschrokken en liep lichte verwondingen op.

Van de man is het volgende signalement bekend: slank postuur, getint uiterlijk, leeftijd tussen de 25 en 45 jaar, tussen 1.70-1.75 m. lang, de man droeg donkere kleding.

De politie heeft een onderzoek ingesteld en is nog op zoek naar mensen die informatie hebben over dit incident of over de onbekend gebleven man.

Heeft u informatie die kan helpen bij het onderzoek, of denkt u te weten wie de onbekende man op de fiets is? Belt u dan s.v.p. met de politie via tel.nr. 0900-8844 en vermeldt u alstublieft als kenmerk referentienummer 2019070630 erbij. Alvast hartelijk dank!