HOORN - Zaterdagavond rond 21.30 uur is er een stoffelijk overschot aangetroffen in een sloot langs de snelweg A7 in Hoorn. Het lichaam zou zijn opgemerkt met behulp van een drone.


Direct na de vondst van het lichaam werd er een rijbaan en de afslag richting Hoorn afgesloten. Met behulp van duikers is het lichaam uit het wapen gehaald en de forensische opsporing deed uitgebreid en langdurig onderzoek op de desbetreffende locatie.

De locatie waar het lichaam is gevonden is alleen via de snelweg te bereiken dus niet via fiets-of wandelpaden.

De politie kon nog geen mededelingen doen of het om een man of een vrouw gaat en dus ook niet of het mogelijk om de sinds woensdag vermiste Marc de Vré (49) gaat. De Hoornse man werd in de nacht van woensdag op donderdag voor het laatst gezien bij een tankstation in Muiden. Later op de dag werd zijn auto verlaten aangetroffen langs de Westfriese Parkweg in Hoorn.


UPDATE 10.30 uur: Inmiddels is door de politie bevestigd dat het gevonden lichaam inderdaad van de vermiste Marc de Vré is. Volgens de politie is de man niet door een geweldsmisdrijf om het leven gekomen.