HOORN - De politie zoekt getuigen van een aanrijding tussen een voetganger en een personenauto op dinsdagmiddag op het Aagje Dekenplein. Na de aanrijding is de personenauto een winkelpand ingereden. Beide betrokkenen raakten gewond en zijn overgebracht naar het ziekenhuis. Na ziekenhuisbehandeling is de bestuurder van de personenauto, een 19-jarige man uit Hoorn, als verdachte aangehouden.

De aanrijding vond omstreeks 13.45 uur plaats. De voetganger, een 20-jarige man uit Hoorn, raakte gewond doordat hij vermoedelijk met opzet is aangereden door de bestuurder van de personenauto. Ook de bestuurder raakte hierbij gewond. Na ziekenhuisbehandeling is hij aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. De politie heeft op de locatie van de aanrijding technisch onderzoek verricht. Op dit moment is het onderzoek naar de exacte toedracht van deze aanrijding nog in volle gang.

De politie komt graag in contact met mensen die iets gezien of gehoord hebben rond 13.45 uur in de omgeving van het Aagje Dekenplein. Of heeft u andere informatie over deze aanrijding? Neem dan contact op de politie via 0900-8844. U kunt ook anoniem uw informatie delen via Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.2021117107