HOORN - De politie heeft opnieuw een verdachte aangehouden voor de verdwijning van Sumanta Bansi. In Hoorn wordt een woning doorzocht en daarbij is een 40-jarige man door de politie aangehouden.


Een grote politiemacht kwam vanmorgen de straat in rijden naar de woning waar eerder deze week een 63-jarige man werd aangehouden. Volgens getuigen is nu de 40-jarige zoon van deze man aangehouden. Een auto van forensische opsprong staat voor de woning die verder is afgedekt met zwarte schermen.

De destijds zwangere Sumanta Bansi woonde, ten tijde van haar verdwijning in februari 2018, bij de 63-jarige man in huis. Deze man werd afgelopen dinsdag aangehouden. Zondag werd ook al een 34-jarige man uit Rijswijk gearresteerd.

In de afgelopen twee jaar is er regelmatig gezocht naar de 22-jarige vrouw, onder andere enkele keren in het Robbenoordbos. De politie is er altijd van uit gegaan dat ze door een misdrijf om het leven is gekomen. Het onderzoek lag de laatste maanden redelijk stil, maar is met de drie aanhoudingen in een stroomversnelling gekomen.