HOORN - Mogelijk zijn er nieuwe aanwijzingen in de zaak van Sumanta Bansi. De Hoornse studente wordt al vier jaar vermist. Op een bedrijventerrein in Hoorn zouden menselijke resten zijn gevonden, maar justitie kan nog niet bevestigen of die daadwerkelijk van Sumanta zijn.

Hoofdverdachte Manodj B. die begin juli tot vijftien jaar gevangenisstraf werd veroordeeld in verband met de vermissing van Sumanta Bansi, zou op aandringen van zijn nieuwe advocaat meer openheid van zaken hebben gegeven over hetgeen er in 2018 is gebeurd. B. heeft altijd ontkend iets met de zaak te maken te hebben. Het lichaam van Sumanta is al vier jaar spoorloos.

Naar aanleiding van deze aanwijzingen is de politie hedenmorgen naar een bedrijventerrein in Hoorn gegaan. Deze locatie is nog niet eerder in beeld geweest. In het verleden zijn er ondermeer grote zoekacties geweest in het Robbenoordbos en recreatiegebied De Hulk. B. heeft altijd ontkend iets met de zaak te maken te hebben. Het lichaam van Sumanta is al vier jaar spoorloos.

Er is door justitie bevestigd dat hierbij menselijke resten zijn gevonden. Verder onderzoek moet uitwijzen of deze met de zaak Sumanta Bansi te maken hebben.