HOORN - Bij een steekpartij bij een hotel aan de Westfriese Parkweg in Hoorn is een jongen van 12 jaar gewond geraakt. In ieder geval één mogelijke dader is gevlucht. Die was ook rond die leeftijd.


Dat bevestigt de politie aan NH Nieuws. De woordvoerder kan nog niets zeggen over de exacte leeftijd van het kind of de ernst van de verwondingen. "Het lijkt mee te vallen", wil hij alleen kwijt. Er zijn meerder ambulances aanwezig.

Hotelketen
Op het adres is een hotel van de keten Van der Valk Hotels & Restaurants. Het is niet duidelijk of de steekpartij plaatsvond in of buiten het hotel. Het hotel ligt langs de A7.

De politie doet op dit moment onderzoek naar wat er precies is gebeurd. Wel laat een politiewoordvoerder weten dat de verwondingen van het slachtoffer mee te lijken vallen.

Skimasker
De vermoedelijke daders zijn gevlucht. Over één van hen is een Burgernet-bericht gestuurd. Het zou gaan om een jongen met een donkere huidskleur. Hij draagt een skimasker. De politie zegt dat je hem niet zelf mag benaderen, maar moet bellen naar 112.