HOORN - Donderdagmiddag rond 14:20 uur werd op het fietspad tussen de Blauwe Berg en het Hof van Holland een 27-jarige vrouw met geweld beroofd van haar telefoon. De twee daders reden op een goudkleurige scooter weg in de richting van de Blauwe Berg. De politie doet onderzoek en zoekt getuigen.


In de middag liep de vrouw met haar hond op het fietspad vanaf de Blauwe Berg in de richting van het Hof van Holland. Er kwam een goudkleurige scooter aanrijden met twee mannen erop. Deze stopte naast haar en de bijrijder stapte af. De man begon haar te bedreigen en eiste haar telefoon. Ook sloeg hij het slachtoffer. Nadat zij haar telefoon had gegeven, gingen de daders ervandoor in de richting van de Blauwe Berg. De politie heeft in de omgeving gezocht naar de verdachten, maar hen niet meer aangetroffen. Het slachtoffer raakte bij de beroving niet ernstig gewond.

Getuigenoproep
Heeft u rond 14:20 uur de beroving op het fietspad bij de Blauwe Berg gezien? Heeft u de verdachten voor of na de beroving zien rijden in de omgeving? Heeft u een camera in de buurt bij uw woning/ bedrijf of auto en beelden van mogelijke verdachten? Of heeft u andere info over deze beroving? Neem dan contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844 of anoniem met 0800-7000. U kunt uw tips en beelden ook toesturen via het tipformulier.

2021270528