HOORN - Een 38-jarige man is vrijdagochtend op een parkeerplaats aan de Westerdijk te Hoorn onder bedreiging van een vuurwapen door drie mannen beroofd van zijn eigendommen. De politie doet onderzoek en zoekt getuigen.


Rond 07.00 uur werd het slachtoffer door drie mannen bedreigd met een vuurwapen op een parkeerplaats aan de Westerdijk te Hoorn. Onder dwang stapte hij in zijn grijze Ford Mondeo samen met drie van de verdachten. Twee verdachten hielden het slachtoffer op de achterbank in bedwang en het vuurwapen op hem gericht, de derde verdachte bestuurde de auto.

De handen van de man werden vastgebonden en hij werd geblinddoekt. Nadat eigendommen van het slachtoffer waren afgenomen parkeerden de verdachten de auto rond 08.15 uur aan de Riethoorneweg in Middelie en lieten zij het slachtoffer achter. Het slachtoffer raakte niet gewond bij de beroving.

De politie zoekt getuigen. Mensen met informatie en/of mensen die iets gezien hebben van de beroving op de parkeerplaats aan de Westerdijk te Hoorn of de Riethoorneweg in Middelie kunnen contact opnemen met de politie. Dit kan via 0900-8844 of via onderstaand tipformulier, waar u direct beeldmateriaal kunt uploaden. U kunt eventueel ook anoniem tippen via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.