HOORN - Een 31-jarige man uit Hoorn is dinsdag 2 mei rond 21.00 ’s avonds mishandeld door twee mannen op een parkeerplaats aan het Noorderlicht in Hoorn. Dit volgde na een conflict over een auto die op de weg stil stond en de weg blokkeerde. De man werd geslagen en onder andere tegen zijn hoofd geschopt.

Het conflict startte op de Siriusstraat in Hoorn, waar het slachtoffer zijn auto probeerde te parkeren. Een andere auto stond stil en blokkeerde in eerste instantie de doorgang naar het hof met parkeerplaatsen. Toen daar geen parkeerplaats was blokkeerde de auto ook weer de uitgang van het hof. Het slachtoffer reed verder naar het Noorderlicht en parkeerde daar zijn auto. De auto die eerder stilstond passeerde de man aan het Noorderlicht. Er ontstond een woordenwisseling waarna twee mannen uit de auto stapten en op het slachtoffer insloegen. Het slachtoffer viel op de grond waarna de mishandeling slaand en schoppend doorging. Hierop kwam een derde man uit de auto die de twee belagers van het slachtoffer af leek te halen. Vervolgens stapten de drie mannen in de auto en reden weg.

Politie zoekt getuigen
De politie onderzoekt deze mishandeling en is op zoek naar informatie en beelden die daarbij kunnen helpen. De verdachten reden in een zwartgekleurde Seat Ibiza en hebben het volgende signalement:

Verdachte 1:
Donkere huidskleur
Tussen de 25-30 jaar oud
1.80 meter lang
Zwarte baard
In het zwart gekleed

Verdachte 2:
Licht-getinte huidskleur
Tussen de 20-25 jaar oud
Tussen de 1.70 en 1.80 meter lang
Snor met baard
Blauwe jas en zwarte broek

Getuigen kunnen informatie en beelden delen via het tipformulier of via 0900-8844.2023090090