HOORN - Voor wie behoefte heeft aan meer spiritueel gerichte wellness, is de Pinkster Retreat in het weekend van 3,4 en 5 juni een fijne mogelijkheid:

Het verdiepings Mantra-Meditatie weekend wordt geleid door Didi Ananda Riddhi. Didi heeft jarenlang wereldwijd ervaring opgedaan; ze is een prettige heldere lerares. De workshops zijn los te volgen, echter is het aan te bevelen om liefst het volle weekend mee te doen of een hele dag. Surabi, die heerlijk Ayurvedisch vegetarisch en vegan kookt, is op zich al een reden om te komen!

Vrijdag de gehele dag, zaterdag tot 10 uur en zondag ochtend zal Didi beschikbaar zijn voor meditatie les op afspraak. Didi leert je mantra meditatie vanuit het Neo Humanisme.

Workshops en onderdelen tijdens de retreat:

  • Wellness en spiritualiteit- vrijdag voorafgaande aan de retreat, tijdens de wellness avond met massage circuit en andere verwennerijtjes.

  • Zaterdagmorgen om 10 u yoga(les): Astaunga yoga is een compleet yoga systeem waarbij de beoefenaar alle aspecten van mens zijn zowel fysiek als mentaal-spiritueel kan ontwikkelen.

  • Kaoshikii is een psycho-spirituele dans. De aanhoudende ritmische bewegingen, uitgevoerd met een mantra, geven kracht, uithoudingsvermogen en een positieve gemoedstoestand.

  • Tandawa is een psycho-spirituele mannendans, die je moed en zeker conditie geeft!

  • Zelfmassage is goed voor bewustwording van je lichaam met speciale aandacht voor je lymfe.

  • Hoe ga je om met de omwentelingen in deze tijd van sterke transitie en onzekerheid- zaterdag ochtend en middag. Pittige materie.

  • zaterdagavond samenzang spirituele liederen, met de gitaar begeleid en coöperatief groepsspel, plus evt. andere creatieve inbreng. Verras ons…

  • workshop zingen en van Badjangs: Prabhat Samgiita (Sanskriet mantra liederen) zondag van 9.15-10 u

  • meditatie met dans en zang. (3u Kiirtan = meditatiedans) zondag van 10-13 u, gevolgd door diepe groepsmeditatie. (Je kunt tussendoor in stilte pauzes nemen).

  • Intuïtief schilderen door een kunstenaar gegeven, einde zondagmiddag.

Kosten: vrijdagavond: bijdrage naar inzicht, met een minimum van €15,- voor de letterlijke onkosten. Hele weekend: € 45,- is ook inclusief slapen en ontbijt. 1 dag= €20,- Dag plus slapen en ontbijt wordt €30,- Voor kinderen, studenten en minima, halveren we de prijs.

Als centrum willen wij in deze sterk veranderende tijden, uitwisseling van talenten en behoeftes bevorderen op een betaalbare wijze. We hebben ruimte voor meer wellnesswerkers en mensen die graag wellness ontvangen. We werken zoveel mogelijk met natuurlijke producten en methodes. Voor info en aanmelden: hlchoorn.nl of 06-42171844 Siriusstraat 288A in Hoorn.