HOORN - Het culturele weekend in Hoorn was een zonovergoten succes! De kunstliefhebbers zetten tijdens de open atelierdagen stralend hun beste beentje voor tijdens de “best dressed contest” op atelier Munstraat 7 bij fashion designer Sepehr Maghsoudi. Wie won?

De strak in Elisabetta Franchi gestoken Mesude werd op social media verkozen tot best gekleed tijdens het Cultuurweekend in Hoorn. Zij wint 25% korting op Sepehr Maghsoudi couture en kunst.

De coole Lucy met model looks, fashionisto Enrico en zijn moeder en kunstreizen organisator Saskia Wijne volgden. De kleurrijke vrienden die op de valreep over de rode loper Sepehr’s atelier binnenliepen, verdienen volgens het Sepehr team ook zeker een prijs! Samen met Lucy, Enrico, Saskia ontvangen zij 10% korting op hun volgende aankoop.

Sepehr Maghsoudi vertelt: “Ik wil mensen blij maken met mijn kleding.” Dat is dit weekend goed gelukt. Zijn nieuwe ready to wear designs (winterjassen en cocktailjurkjes) zijn een hit in Hoorn. Kom gerust zelf kijken. Atelier / shop Sepehrland (Muntstraat 7) is geopend van maandag tot zaterdag 12.00-17.00. Bekijk zijn nieuwste werk @sepehrmaghsoudi.

Zie hieronder de prijswinaars:

Foto 1: Enrico en moeder
Foto 2: Kleurrijke vrienden
Foto 3 Lovely Lucy
Foto 4: Best dressed Mesude
Foto 5: Kunstreizen organisator Saskia