BLOKKER - Op zondag 19 februari verzorgt Mychel Cornelissen twee keer de theatervoorstelling "Wat doet Kobe in die doos?" in het bezoekerscentrum van MAK Blokweer. Alle kinderen staan paf van de glimmende nieuwe fiets van Leopold. Behalve Kobe. Die zit lekker in een doos. Dat is veel leuker dan op een fiets!

Kobe droomt dat zijn doos plots een raceauto is die hem ervoor behoedt vertrappeld te worden door een heuse neushoorn. Hij fantaseert dat zijn auto in het oerwoud plots een mand wordt op de rug van een olifant. Zo kan hij veilig door het woud reizen. In zijn kartonnen doos beleeft Kobe de gekste en spannendste avonturen. Want als je fantasie hebt, verveel je je nooit. Dan heb je de hele wereld binnen handbereik.

De voorstelling is voor kinderen van 4 t/m 8 jaar en hun (groot)ouders. Aanvang om 14:00 uur en 15:00 uur, duur ongeveer 40 minuten.

De kosten bedragen €3,50 per persoon. Reserveren kan telefonisch (0229-266344) of via email naar info@mak-blokweer.nl. Er is beperkt plaats, dus reserveer op tijd. Vergeet hierbij niet te vermelden of je om 14:00 uur of om 15:00 uur komt!

Stichting MAK Blokweer, Kloosterhout 1-2, 1695 JC Blokker

www.mak-blokweer.nl