Tijdens de jaarlijkse Nacht van de Nacht organiseert MAK Blokweer een avond vol spannende activiteiten. Op 29 oktober 2016 vindt dit magische Theater van de Nacht voor de achtste keer plaats. Donkerte, magie en verwondering zijn de uitgangspunten voor een gevarieerd programma. Het Theater van de Nacht is echt iets voor het hele gezin!


Flakkerende lichtjes wijzen je de weg door het donker tijdens een stille rondleiding, waarop je het vertrouwde landschap heel anders waarneemt dan anders. Er is interactief verteltheater onder de sterrenhemel met aansluitend de magische klanken van de soundscape, en in het duistere Boezelbos kun je meedoen met een spannend spel. Binnen kun je je laten meeslepen door het interactieve verteltheater. Kinderen kunnen zich laten schminken en een duister nachtdier knutselen. Even bijkomen? Bij het kampvuur kun je je warmen met chocolademelk en iets lekkers..


Dit evenement voor het hele gezin vindt plaats op zaterdag 29 oktober van 18:30 tot 22:30 aan de Kloosterhout 1-2 in Blokker. Entree kost €5,- per persoon. Er kan maar een beperkt aantal mensen meedoen per activiteit, dus reserveer op tijd! Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Max-Blokweer, of neem contact op via 0229 266344 of info@mak-blokweer.nl.