Denk je aan het starten van een eigen bedrijf, maar spoken er allerlei vragen door je hoofd? Zou je van (ervarings)deskundigen willen horen wat de tips & trics zijn bij het starten van je eigen onderneming? Kom dan naar het Startersevent West-Friesland en tref diverse partijen die je nodig hebt voor een succesvolle start!

Gratis voor alle oriënterende starters

Op maandag 31 oktober zetten we onze deuren weer wijd open voor ondernemend West-Friesland. In samenwerking met de Ondernemers Club Westfriesland en de Westfriese Bedrijvengroep organiseren we hét Startersevent West-Friesland, voor alle oriënterende starters van de regio. Rabo-klant of niet. Het evenement vindt plaats in het Rabobankkantoor aan de Graanmarkt 1 in Zwaagdijk-Oost. De inloop is vanaf 19:00 uur, de lezingen starten om 19.30 uur. De afsluiting met een netwerkborrel en infomarkt is vanaf ca. 21:15 uur.

Lezing door Marinus Zoutendijk, Abovo Media

We hebben het programma dit jaar nóg meer toegespitst op de belangrijkste onderwerpen voor de oriënterende starter en recent gestarte ondernemer. Van marktonderzoek, boekhouding, betalingsverkeer tot ondernemersplan: wij informeren en inspireren je. Tijdens het plenaire programma vertelt Ruben van Haarlem, adviseur bedrijven Rabobank, over de belangrijkste aandachtspunten vanuit het ondernemersplan. Daarna neemt Marinus Zoutendijk, directeur van Abovo Media, de zaal mee in zijn verhaal over de start van zijn mediabureau in 1999. Over successen, valkuilen en zijn tips voor de starters van nu.

Informatiemarkt en netwerkborrel

Tijdens de infomarkt en netwerkborrel tref je ca. vijftien partijen die je op weg kunnen helpen en van advies voorzien. En uiteraard vertellen wij je waar je aan moet denken bij het schrijven van een ondernemersplan. Uiteraard geheel vrijblijvend! Ook zijn er verdiepende workshops, onder andere over ondernemersplannen en juridische zaken. Deze workshops worden in de maand na het Startersevent georganiseerd. Aanmelden voor de workshops kan bij de stands tijdens de informatiemarkt. Wil je nu al tips voor het starten van een eigen bedrijf? Kijk dan op www.ikgastarten.nl.