De routes voor de 9e editie van de Fiets4Daagse Hoorn (2 t/m 5 mei) zijn bekend. Ook dit jaar belooft het evenement weer een schitterende toertocht te worden. De routes gaan door de natuur, bloeiende tulpenvelden en langs vele bezienswaardigheden die de deuren openen voor de deelnemers. Kijk voor meer informatie, routes en inschrijven op www.fiets4daagsehoorn.nl

Afwisselende routes
De routes van de Fiets4Daagse starten vanaf IJsbaan de Westfries als een klaverblad om Hoorn, iedere dag een andere richting op. Zo komen de deelnemers langs het Zuiderzeemuseum, Westfries museum en het Stoommachinemuseum waar op vertoon van de stempelkaart een gratis bezoek mogelijk is. Op 4 mei kan op de 30 km route richting Enkhuizen de keuze voor de Historische route worden gemaakt. Een overtocht met de boot vanuit Enkhuizen naar Medemblik en met de stoomtram van Medemblik naar Hoorn! De fietsen worden door de organisatie weer naar Hoorn vervoerd.

Fietsplezier voor iedereen
Het fietsevenement is geschikt voor recreanten, geoefende fietsers én e-bikes. Op de route zijn meerdere oplaadpunten voor de e-bikes te vinden. Een verblijf in de regio bij een van de aangesloten hotels en campings maken dit evenement geschikt voor een korte vakantie in eigen land. Daarnaast hanteert Van der Valk hotel Hoorn een speciaal ‘Fiets4Daagse menu’.