SPANBROEK - In maart 2016 gaven Petra en Jan voor het eerst een concert in het sfeervolle Muziektheater 't Kerkhuys in Spanbroek. Het was een bijzonder mooie ervaring voor zowel Jan en Petra zelf, als voor alle aanwezigen.

Vandaar dat er nu een vervolg komt! Op zondagmiddag 26 maart 2017 zullen Petra en Jan de lente inluiden met nieuw repertoire en de mooiste stukken uit hun bestaande oeuvre. Een muzikaal feestje dat u absoluut niet wilt missen. Na afloop zal er gelegenheid zijn voor een 'meet & greet'. 

Petra Berger en Jan Vayne, die als solisten de afgelopen jaren grote successen oogstten, bundelen sinds 2005 regelmatig hun krachten op de bühne en hun albums. Beiden verstaan de kunst om de gevoelige snaar te raken en blinken uit in veelzijdigheid: ze draaien er hun hand niet voor om te switchen tussen klassieke muziek, musical, kleinkunst en pop. De vocale hoogstandjes van Petra en Jan's indrukwekkende pianospel vullen elkaar perfect aan. Je hoort twee solisten die elkaar niet in de weg zitten, maar elkaar juist de ruimte geven en versterken.

Het ‘LenteConcert’ is een intiem concert, waarin Berger en Vayne met persoonlijke verhalen over het leven en de liefde de muziekstukken inleiden. Op eigenzinnige, humoristische en soms ontroerende wijze brengen de wereldzangeres en de pianovirtuoos herkenbaar repertoire dat de luisteraar niet onberoerd zal laten. De aanvang van dit prachtige Lenteconcert is 14.30 uur. Kaarten à € 23,00 kunt u reserveren via www.kerkhuys.nl. Graag tot ziens in Muziektheater ’t Kerkhuys aan de Spanbroekerweg 37 te Spanbroek.