ENKHUIZEN - Hou jij van gezelligheid, mode en shoppen? Kom dan op zaterdag 1 april naar Fifth Avenue in Enkhuizen. Daar wordt tussen 10.00 en 17.00 uur het Oilily on Tour mode-event gehouden. Dit alles en meer om de start van het nieuwe modeseizoen te vieren.

Tijdens het mode-event wordt de nieuwe zomercollectie van Oilily voor dames getoond. Hét moment om gezellig te komen kijken, keuren en passen. Ook is er een team van Oilily aanwezig om je persoonlijk advies te geven. Dit alles in een sfeervolle setting onder het genot van een hapje en drankje. En bij aankoop krijg je onder andere een typisch Oilily kadootje mee. Na deze feestelijke dag van Oilily On Tour, is de collectie van het merk nog de hele week verkrijgbaar in onze winkel.

Fifth Avenue staat voor kwaliteit, exclusiviteit, duurzaamheid, service en gastvrijheid. Met zorg stelt eigenaresse Wietske Spek ieder seizoen opnieuw een collectie samen voor vrouwen die er goed gekleed uit willen zien maar die ook voor comfort gaan. Kleding moet lekker zitten, een goede pasvorm hebben en een mooie snit zodat het iets toevoegt aan je uiterlijk. Maar het moet ook mooi blijven zelfs na vaak wassen. Heb je graag hulp bij het samenstellen van een outfit dan nemen we de tijd voor je. We weten hoe lastig het soms kan zijn.

Topper in de winkel is het schoenenmerk Noë die leren pumps en laarsjes maakt in 88 verschillende kleuren. Nooit meer hoeven zoeken naar de juiste kleur schoen wie wil dit nou niet?

Je bent van harte welkom, de koffie staat klaar.

Andere topmerken bij Fifth Avenue:

Annette Görtz * Beate Heymann * Sarah Pacini * Closed * Eva & Claudi * Ivko * Dea Kudibal * Slippely

Fifth Avenue
Westerstraat 118
Enkhuizen
tel. 0228-769034

www.fifthavenuefashion.nl - info@fifthavenuefashion.nl - https://www.facebook.com/fifthavenuefashion/