LANGEDIJK - Over een maand is het eindelijk zover: Indian Summer 2017! Op vrijdag 30 juni en zaterdag 1 juli maken we er met z'n allen weer het mooiste feestje van Noord-Holland van!

Bekijk de timetable!

Yes! Het plannen kan beginnen, want de timetable staat online! Op onze Main Stage zie je dit jaar o.a. Kensington, Ronnie Flex & The Deuxperience Band, Chef'Special, Broederliefde en Racoon, terwijl je op de Turn Up Stage los gaat op de beats van o.a. Quintino, Jay Hardway, The Partysquad, Jonna Fraser en Kraantje Pappie. De beste 80's & 90's platen hoor je zoals elk jaar in Barbapapa's The Vintage, waar op de zaterdag niemand minder dan Show Me Love-zangeres Robin S een optreden geeft! Nieuw dit jaar is de Playground, waar je zelf op het podium klimt om mee te zingen met de Tante Joke Karaoke Band of zelf je favoriete nummer opzet bij Singlefeestje.

Foodtrucks & après-ski bar

Ook onze food line-up is weer fingerlicking good! Wat dacht je van pannenkoeken van Pancakes On Tour, de lekkerste verse frietjes van Friethoes, de burgers van HotMamaHot of (vega) couscous of falafel van de Eetfabriek?

Meer dan ooit loop je dit jaar spontaan de leukste kleine feestjes binnen. Waan je in Gerlos in Rudi's Après-Ski Bar, show je beachbody op de VIP Beachparty van de Jongens van het Feest, brul mee met smartlappen in het bruine café of ga helemaal gek op Het Mooiste Feestje Van Me Leve.

Kom slapen op de Indian Summer festivalcamping!

Je kunt tijdens Indian Summer overnachten op onze gezellige festivalcamping! De camping ligt direct naast het festivalterrein. Er is ruim voldoende kampeergelegenheid en je vindt er goede sanitaire voorzieningen en catering.

Heb je geen zin om met je tent te zeulen? Je kunt ook met je camper of caravan komen en daarnaast we hebben twee soorten tenten die al staan als je aankomt. De KarTent (jawel, een tent van karton!) en de Festipi (inclusief dikke slaapmatten, slaapzakken en kussens). Geen zorgen meer over het op- en afbreken van je slaapplaats en meteen beginnen met feesten!

Klik hier om tickets te bestellen