MIDWOUD - Het Zwembad in Midwoud is volop bezig met nieuwe activiteiten! T/m juni zijn er genoeg activiteiten te doen. Hieronder vindt u een overzicht.

  • Dorpsveiling 1 april 2017

Het bestuur heeft tijdens de’ pitch’ voor het comité van de Dorpsveiling haar beste beentje voorgezet en met succes! Inmiddels is de bevestiging binnen gekomen dat ‘Het Zwembad’ weer een deel van de opbrengst toe zal komen. De euri zullen deze keer geïnvesteerd gaan worden in: Nieuwe afvalbakken,een parasol voor boven het peuterbad, een verlichtingskabel voor evenementen en nieuw meubilair voor op het terras. Noteert U alvast de 1-ste zaterdag in april, het belooft weer een prachtig evenement te gaan worden!

  • Schoonmaakdag 1 april 2017

Omdat Pasen al vroeg in het jaar valt heeft het bestuur besloten om de jaarlijkse (grote) schoonmaakdag te gaan doen op dezelfde dag als de Dorpsveiling. Maar dan uiteraard niet ’s avonds maar overdag. Dus dat wordt vanaf een uurtje of 8 ’s ochtends de handjes laten wapperen. Even bijkomen daarna en dan naar ‘De Post’ voor de Dorpsveiling. Alle vrijwilligers bij voorbaat dank voor jullie inzet. De uitnodigingen zijn onderweg …..

  • Planning Activiteitencommissie (onder voorbehoud)

De Activiteitencommissie (AC) in een vernieuwde samenstelling – namelijk met komend seizoen behalve Elise de Gier, ook met Cees-Jan Schagen, Marjolein de Gier, Anne Kruijt en Gerjo Burghout - heeft zich voorgenomen de volgende evenementen te gaan organiseren:

Data (onder voorbehoud) volgen z.s.m. van de Koningsspelen (vrijdag 21 april), Koningsdag, Moederdag, Vaderdag, Kampeernacht en Discozwemmen. Zij hebben tevens al laten weten dat ze meer willen gaan doen voor de ‘kleinere’ kinderen. Wordt vervolgd

  • Zwemlessen in 2017

In principe (wijzigingen voorbehouden) zullen de zwemlessen plaats gaan vinden op maandag en woensdag-avond (tussen 17.00 en 19.00 uur) Vanaf maandag 08 mei a.s. zullen de lessen dan gaan beginnen (na de mei-vakantie dus)

De wekelijkse Bootcamp (voor volwassenen) zal naar alle waarschijnlijkheid op maandag-avond gaan plaatsvinden

  • Sportservice West-Friesland – Snorkelen en Bootcamp voor de jeugd

Het Zwembad’ heeft ondertussen al een samenwerkings-overeenkomst met Sportservice West- Friesland getekend om voor de basisschool-leerlingen Groep 3 t/m 8) een 4-tal bijeenkomsten voor Bootcamp en Snorkelen te organiseren. Data hiervoor zijn 01, 08, 15 en 22 juni a.s. (snorkelen van 17.00 tot 17.30 uur en bootcamp van 17.30 tot 18.00 uur)

U begrijpt het ondertussen, ‘Het Zwembad’ is volop in beweging!