BLOKKER - Een levende tuin, dat is een tuin die barst van het leven in elk seizoen. Hoe bereik je dat zonder te ploeteren? Het antwoord op deze en al uw andere tuinvragen vindt u op de Levende Tuinen-dag op zondag 19 maart. Deze dag is er voor iedereen die (meer) plek wil maken voor de natuur in de tuin of op het balkon. Stichting MAK Blokweer organiseert deze dag in samenwerking met de KNNV.

Tijdens de Levende Tuinen-dag is er een markt met stands van o.a. de KNNV vereniging voor veldbiologie, Nestkasten De Specht en De Zonnehoed Zaden. Hier kunt u ideeën opdoen en advies inwinnen om uw eigen tuin of balkon tot leven te brengen. U kunt ook hulp krijgen bij het ontwerp van uw tuin, presentaties over levende tuinen bijwonen, en met een specialist een rondje door de buurt maken langs verschillende inspirerende tuinen.

Voor kinderen is er doorlopend een leuke knutselactiviteit, zij kunnen een vogelnestwinkeltje maken. Ouders kunnen gratis tuinmateriaal en stekjes meenemen (zolang de voorraad strekt). Het bezoekerscentrum, de kijkboerderij en het natuurpark zijn tijdens de Levende Tuinen-dag geopend.

De Levende Tuinen-dag vindt plaats op zondag 19 maart van 11:00 tot 16:00, op het terrein van MAK Blokweer aan de Kloosterhout 1-2 in Blokker. Entree, advies en kinderactiviteiten zijn gratis. Honden zijn niet toegestaan.

Stichting MAK Blokweer, Kloosterhout 1-2, 1695 JC Blokker 
www.mak-blokweer.nl