Op IJsbaan De Westfries zijn er tijdens de kerstvakantie vanaf dinsdag tal van leuke activiteiten te doen. Iedereen is van harte welkom om mee te komen doen aan de georganiseerde kinderactiviteiten op de middagen.

Van ijssculpturen tot knutselwerkjes maken en diverse andere spelletjes op en rond het ijs. Je kan het zo gek niet verzinnen of het kan bij De Westfries! Dagelijks wordt er een clinic kunstrijden of shorttrack georganiseerd. Om het jaar goed af te sluiten wordt er op 30 december een oliebollen speurtocht uit gezet op de ijsbaan. De kinderen speuren hier op de hele ijsbaan naar aanwijzingen om de puzzel op te lossen.

Deelname aan de activiteiten is gratis. Je betaalt alleen de entreeprijs van de ijsbaan. Speciaal voor de vakantie is er een arrangement voor kinderen waarbij je voor € 8,95 een entreekaartje en kids box krijgt. Ook aan de volwassenen wordt gedacht. Voor hen is er een arrangement met een entreekaart, warme drank en gevulde koek in de aanbieding voor maar € 10,-

De ijsbaan is op eerste kerstdag geopend van 13.00 uur tot 17.00 uur, en op tweede kerstdag van 11.00 uur tot 17.00 uur.

Kijk voor de complete programmering op de website van de ijsbaan: www.optisport.nl/ijsbaandewestfries.