HOORN - Op zondagmiddag 20 november 2016 viert het Hoorns Harmonie Orkest het 50 jarig jubileum met een gevarieerd concert in schouwburg 'Het Park'. Rapper Steven Engel en amusementsband 'de Notenkrakers' zullen het concert extra luister bijzetten.

Het thema van het concert is 'KLEUR', geheel passend bij de feestelijke stemming!

http://www.hoornsharmonieorkest.nl

Het HHO is een kleurrijk orkest, van jong tot oud, van hout, koper en goud, met een eigen kleurrijk reperoir.Enkele muziekwerken: Overture to 'Candide’ (Leonard Bernstein), voor de muziek liefhebber een verassend en uitdagend stuk. Niet voor de hand liggende tempo-, en maatsoortwisselingen zorgen voor de kenmerkende afwijkende muzikale lijnen en maken dit werk tot een argeloze verbeelding. 'Soldaat van Oranje’ (Rogier van Otterloo) alleen al bij de eerste klanken ziet, hoort, ruikt en proeft u oranje, ‘Salute to ol’blue eyes’ (Frank Sinatra). De herkenbare blue-swing uit de jaren 50 en 60.

Samenwerking met de Hoornse rapper Steven Engel laat een uitdagende combinatie horen tussen rap en harmoniemuziek. Op de muziek van ‘Black and White’ (Michael Jackson) is een nieuwe rap geschreven door Steven en waar die over gaat is nog een verassing.

Amusementsband ‘de Notenkrakers’ geeft de pauze een aantrekkelijke muzikale omlijsting. ‘De Notenkrakers’ is ontstaan vanuit leden van het HHO en inmiddels al jaren zelfstandig. Zij werken mee aan vele activiteiten met gevarieerde muziek.

Denk je aan feest, dan denk je aan kleur. Gekleurde vlaggen, gekleurde ballonnen, het geeft een feestelijk gevoel. Een zeer gevarieerd concert met hoorbare kleur in de muziek.

Het jubileumconcert zal een prachtig feest zijn vol herinneringen en mooie toekomstperspectieven.

Het jubileumconcertvindt plaats op 20 november 2016 om 14.30 uur in de 'Othellozaal' van Schouwburg 'Het Park' Westerdijk 4 1621 LE HOORN.
Kaarten à € 15,00 zijn verkrijgbaar aan de kassa van Schouwburg Het Park, tel. 0229-291000 maandag t/m vrijdag 13.00 – 20.30 uur en ’s avonds aan de zaal of via www.hetpark.nl