HILVERSUM - Borrelplanken, proeverijtjes en volop keuze bij de foodtrucks. Schminken, de Wijnclub en de Cocktailbar. Diverse live muziek optredens en lekker genieten met vrienden. Dit zijn zomaar een aantal ingrediënten van het 3 daagse HOPPAAA! foodtruckfestival.


Het laagdrempelige festival met diverse keukens op wielen strijkt neer in het Dudokpark in Hilversum van 10 t/m 12 juni. Kom Hoptimaal genieten, 3 dagen lang!

Van Italiaanse pizza’s en Spaanse churros, tot borrelplanken en proeverijtjes

Alle deelnemende trucks staan te trappelen om voor jullie de meest heerlijke gerechten te bereiden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een op hout gestookte pizza of andere Italiaanse lekkernijen? Ga je liever voor een portie botermalse biefstukpuntjes of een authentieke Thaise streetfood maaltijd, of een borrelplank vol met kleine hapjes om te delen? De altijd lekkere Molukse saté en de gevulde hete piepers of pokebowls zijn ook zeker aan te raden. Vegan aanbod is ook aanwezig op dit laagdrempelige festival. Het is voor de kleine kids, de fanatieke fijnproevers en voor de beste Bourgondische levensgenieters uit ‘t Gooi en omstreken.

De Wijnclub, de Cocktailbar en speciaal bieren

Nieuw op het festival is de Wijnclub!

Laat je smakelijk verleiden en ervaar onze wijnen welke je meenemen op een zinderende en smakelijke wijnreis. In de Wijnclub staan b.v. de pinot grigio, verdejo, grüner veltliner, montepulciano en prosecco’s van o.a. Salentein op je te wachten.

Bij de huisbar serveren we naast de frisdranken en bier van de tap ook speciaal bieren, Slush Puppy en zomerse sangria met vers fruit.

Meer dan welkom ben je ook bij Buena Vista Cocktail Club!

Cocktails zoals Gin tonic, Mojito, Blue Lagoon of een Piña Colada worden hier vers voor je bereidt.

Schminken en creatieve kinderworkshops

De creatieve kids kunnen zich dit weekend melden bij de KinderCrea truck. Deze truck reist mee met evenementenorganisatie Bruisend, de organisatie van de 17 HOPPAAA! festivals. Je kunt je hier laten schminken van prinses tot piraat en van vlinder tot draak. Ook voor glitter tattoos, hairfeathers en workshops voor kids kun je hier terecht.

Picknicken, live muziek en een ongedwongen sfeer

Onze festivals kenmerken zich door aangename decibellen en live muziek.

Bekende luisterliedjes, klassieke meezingers en herkenbare hits uit de 70’s, 80’s en 90’s creëren

het ‘Oh Ja’ moment op het food festival waar jij je ongedwongen thuis voelt.

Neem je vrienden mee, spreek af met je collega’s en nodig je buren uit.

Iedereen is welkom en neem plaats op het grootste terras van Hilversum!

De crew van Team Bruisend verwelkomt u wederom graag!

Data: vrijdag, zaterdag en zondag 10 t/m 12 juni

Tijden: vrijdag van 15:00 tot 21:00 uur, zaterdag van 12:00 tot 21:00 en zondag van 12:00 tot 20:00

Locatie: Dudokpark Hilversum

Kom bij voorkeur op de fiets.

Toegang is gratis net zoals alle optredens.

Contact: https://bruisend.nu/ en bruisendevenementen@gmail.com

Facebook evenementen van Bruisend waar ook de muzikale invulling te vinden is: https://www.facebook.com/bruisendorganiseert/events/?ref=page_internal