ENKHUIZEN - Borrelplanken, proeverijtjes en volop keuze bij de foodtrucks. Schminken, de Wijnclub en de Cocktailbar. Diverse live muziek optredens en lekker genieten met vrienden. Dit zijn zomaar een aantal ingrediënten van het 3 daagse HOPPAAA! foodtruckfestival.


Van 5 t/m 7 augustus strijkt het foodtruck festival neer op het Landje van Top/naast de Drommedaris in Enkhuizen.
Kom Hoptimaal ongedwongen genieten, 3 dagen lang. Vrijdagmiddag 5 augustus om 15:00 uur start hier de vrijdagmiddagborrel!

Van Italiaanse pizza’s, Thais Streetfood tot goed gevulde borrelplanken

Alle deelnemende trucks staan te trappelen om voor jullie de meest heerlijke gerechten te bereiden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Italiaanse op hout gestookte pizza, heerlijke Duitse specialiteiten of een goed gevulde hete pieper? Ga je liever voor een heerlijke burger, een borrelplank met gamba’s en köfte of een borrelplank vol met lekkere hapjes bij een goed glas wijn?

Nieuw dit jaar zijn de zoete chimney cake rolls, dit is zeker een aanrader! Maar de vertrouwde Bangkok Streetfood is ook weer onderdeel van deze HOPPAAA! editie in Enkhuizen. Vegan/veggie aanbod is er bij een aantal trucks op dit laagdrempelige festival ook te vinden. Het is voor de kleine kids, de fanatieke fijnproevers en voor de beste Bourgondische levensgenieters uit West Friesland en omstreken.

De Wijnclub, de Cocktailbar en speciaal bieren

Nieuw op het festival is de Wijnclub!
Laat je smakelijk verleiden en ervaar onze wijnen welke je meenemen op een zinderende en smakelijke wijnreis. In de Wijnclub staan b.v. de pinot grigio, verdejo, grüner veltliner, montepulciano en prosecco’s van o.a. Salentein op je te wachten. De Wijnclub tref je naast de huisbar aan. We werken hier met luxe hardcup wijnglazen en flutes op voet, dat drinkt nog lekkerder! Je betaalt hier borg voor, die je na het retour brengen weer terug ontvangt.

Bij de huisbar serveren we o.a. Aperol en Limoncello Spritz, speciaal bieren van Brouwerij de School, Slush Puppy en hebben we bier en zomerse sangria met vers fruit nu ook in een grote pitcher.

Maar let op: Meer dan welkom ben je ook bij Buena Vista Cocktail Club!
Cocktails zoals Gin tonic, Mojito, Blue Lagoon of een Piña Colada worden hier vers voor je bereidt.

Schminken en glitter tattoo’s

De creatieve kids kunnen zich dit weekend melden bij de KinderCrea truck. Deze truck reist mee met evenementenorganisatie Bruisend, de organisatie van de 17 HOPPAAA! festivals. Je kunt je hier laten schminken van prinses tot piraat en van vlinder tot draak. Ook voor glitter tattoos en hairfeathers voor kids kun je hier terecht.

Picknicken, live muziek en een ongedwongen sfeer

Onze festivals kenmerken zich door aangename decibellen en live muziek.
Bekende luisterliedjes, klassieke meezingers en herkenbare hits uit de 70’s, 80’s en 90’s creëren
het ‘Oh Ja’ moment op het food festival waar jij je ongedwongen thuis voelt.

Neem je vrienden mee, spreek af met je collega’s en nodig je buren uit.
Iedereen is welkom en neem plaats op het grootste terras van Enkhuizen!

De crew van Team Bruisend verwelkomt u wederom graag!

Data: 5 t/m 7 augustus

Tijden: Vrijdag van 15:00 tot 21:00. Zaterdag en zondag van 12:00 tot 21:00 uur.

Locatie: Landje van Top, bij de Drommedaris in Enkhuizen kom bij voorkeur lopend of op de fiets.

Toegang is gratis net zoals alle optredens. Je kunt overal met pin of contant geld betalen, we zijn een festival zonder muntjes gedoe.

Contact: https://bruisend.nu/ en bruisendevenementen@gmail.com

Facebook evenementen van Bruisend waar ook de muzikale invulling te vinden is: https://www.facebook.com/bruisendorganiseert/events/?ref=page_internal