HOORN - Op vrijdag 15 dec 20.30 uur en zaterdag 16 december 20:30 uur presenteert De Dansonderneming dit seizoen weer een nieuw verrassend programma met dans.

Voor haar nieuwste productie is choreograaf Nanska van de Laar een samenwerking aangegaan met designer Sepehr Maghsoudi. Daarnaast brengt het gezelschap werk van Caroline Spaans, maakt Kris de Graaf haar debuut als choreograaf en verzorgt Ens Company op uitnodiging van De Dansonderneming een gastoptreden. Kom kijken en laat je verrassen!

De Dansonderneming is een semi-professioneel gezelschap voor hedendaagse dans in Noord-Holland met thuisbasis Hoorn onder artistieke leiding van choreograaf Nanska van de Laar. Het gezelschap werkt veel op locatie, maar is ook regelmatig in de kleinere theaters te zien en maakt daarnaast ook voorstellingen in opdracht. Daarnaast werkt De Dansonderneming graag samen met gastchoreografen en kunstenaars uit andere disciplines.

De Dansonderneming is een zelfstandig gezelschap dat bewust werkt zonder subsidies en weet al jaren met minimale middelen producties neer te zetten die een breed publiek kennis laten maken met dans als kunstvorm. Om producties te realiseren wordt naar samenwerkingsverbanden gezocht die elkaar versterken. Hierin voelt de groep zich gesteund door programmeurs, fotografen, ontwerpers en technici die door eerdere samenwerking met De Dansonderneming het gezelschap op verschillende wijze ondersteunen.


Kaarten reserveren via www.pakhuishoorn.nl á € 12, 50 en met CJP € 10,00