WOGNUM - Voor de 3e keer organiseert DSV Dance Impression “Dance To Impress”, een internationale danswedstrijd. Twee dagen lang worden in Sport- en wellnesscenter de Bloesem de sterren van de hemel gedanst door dansers uit binnen en buitenland. Dit alles onder het oog van 7 (inter)nationale juryleden. 

Zaterdag 21 januari 2017 


Dance To Impress 2076 trapt op zaterdag 21 januari af met een internationale formatiedanswedstrijd. Spektakel alom, wanneer de formatieteams de dansvloer betreden. De wereld van glitter en glamour vol Swarovski stenen, sexy jurken en stijlvolle rokkostuums zetten shows neer die een feest zijn om naar te kijken. Elk team heeft een eigen thema, muziek en choreografie.

Bij de ballroomformatieteams betreden 2 Nederlandse, 2 Belgische en 1
Duits team de dansvloer. Onder de 2 Nederlandse ballroomteams bevindt zich natuurlijk ook de Nederlands Kampioen en nummer 3 van de Wereld DSV Dance Impression uit Hoorn, favoriet voor de titel op Dance To Impress. Bij de latinformatieteams betreden 3 Nederlandse en 3 Belgische teams de vloer. Naast Het Latin Team van DSV Dance Impression dat Nederlands Kampioen en nummer 9 van de wereld is komt Double V uit Hoorn met 2 teams. Naast formatiedansen zijn er ook showdansers te bewonderen en er is een demonstratie van een jong streetdance team.

Kaarten voor zaterdag 21 januari zijn nog verkrijgbaar, kosten 15 euro en zijn te bestellen op www.dti.dance-impression.nl De zaal gaat open om 14.15 uur.

Zondag 22 januari 2016

Zondag 22 januari organiseert DSV Dance Impression een landelijke individuele wedstrijd. Dansparen uit het hele land doen mee en strijden in verschillende klassen om een finaleplek.  Niet alleen debutanten, ook senioren en natuurlijk amateurparen in Latin en Ballroom laten zien wat ze kunnen. Er is zelfs prijzengeld voor de winnaars. Ook hier zijn alle paren van DSV Dance Impression uit Hoorn van de partij. Net als de formatieteams zijn de individuele paren uiterst succesvol. Zij behoren tot de top van Nederland en bereiken steevast het podium bij nationale wedstrijden.