HOORN - De winter is in aantocht. Heb je jouw perfecte jas nog niet gevonden? Dan is dit je kans samen met dé Jon Snow onder de designers je droomjas te maken. Je bent van harte welkom op het atelier (Muntstraat 7) van Sepehr Maghsoudi.

Je kiest jouw favoriete Sepehr Maghsoudi model, de stof en de maat samen met de fashion designer. Daarna wordt de mantel in het atelier gemaakt. Waarna je de winter stralend tegemoet kunt in je custom made designer piece.

Sepehr: “Erg mooi als mensen blij mijn winkel uitlopen in een jas met hun verhaal.” Zo liet een dame bijvoorbeeld het tafellinnen van haar overleden moeder verwerken in haar designer jas. Een man koos zijn favoriete Sepehr-print voor zijn kraag. Sepehr organiseert ook zeefdruk-en upcycling workshops <http://sepehrmaghsoudi.com/dames-workshops//>, waarbij je samen met hem en bijvoorbeeld je vrienden in 2,5 uur je designer outfit zelf maakt.

Je bent welkom in het atelier van maandag tot zaterdag van 10.00-17.00 uur (Muntstraat 7, Hoorn). De sample sale op 20, 21 en 22 oktober biedt een perfecte kans om unieke designerstukken te bemachtigen voor een mooie prijs!