HOORN - Always Forward heeft afgelopen zondag geen succes kunnen boeken tegen Woudia. Al voor rust leek Woudia de overwinning binnen te hebben. Eindstand 1-4.

Always Forward speelde vorig seizoen nog nacompetitie om promotie, maar dit seizoen heeft de Hoornse ploeg een andere rol in de vierde klasse B. Dit bleek ook afgelopen zondag tegen de nummer vijf Woudia.

Na twintig minuten scoorde Barry Rageh de openingstreffer. In het vervolg liep Always Forward achter de feiten aan en zag een klein kwartier na de openingstreffer hoe Woudia de 0-2 maakte via Maurice Breg. Die stand werd ook vastgehouden tot aan de rust.

In het tweede bedrijf schoot Barry Rageh al na één minuut de laatste twijfel weg in Hoorn. De topscoorder van Woudia scoorde de 0-3.

Ondanks de ruime achterstand speelde Always Forward geen rampzalige wedstrijd, maar net zoals eerder dit seizoen tegen de Valken (6-0 nederlaag) werden de kansen niet benut en scoorde de tegenstander de kansen die zij kregen.

In het laatste half uur leek Always Forward, gecoacht door Rob van der Werff, een doelpunt te kunnen maken. Zeventien minuten voor het eindsignaal wist de ervaren Stacey Majoor de 1-3 te scoren, maar de spanning was nog altijd ver weg.

Tien minuten na het doelpunt van de thuisploeg mocht Barry Rageh zijn hattrick voltooien. De aanvaller, die zijn totaal daarmee op negen doelpunten bracht, besliste het onderlinge treffen op een 1-4 eindstand.

Barry Rageh blijkt een absolute plaag voor de verdedigers van Always Forward. Eerder dit seizoen scoorde hij namelijk tweemaal tegen de Hoornaren waardoor ook die wedstrijd werd gewonnen.

Always Forward is door de nederlaag afgezakt naar de achtste positie met twintig punten. Tegenstander Woudia bezet de vijfde positie met vier punten achterstand op de nummer drie.

Komende zondag gaat Always Forward in Spanbroek op bezoek bij VVS’46. Om enige aansluiting te houden met de top vijf zal deze wedstrijd gewonnen moeten worden.